GasztroPan kiállitás

Újra megszervezésre kerül a romániai GastroPan kiállítás, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák szakemberei, vállalkozói találkoznak.

Ezúttal a rendezvénynek Arad városa ad otthont, 2019. március 28 és 30 között. Ez a legnagyobb B2B típusú kiállítás, amelyre több száz beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a több tízezer szakmabeli látogatóval. Számos neves gyártó és forgalmazó már jelezte a részvételi szándékát a XI. GastroPan kiállításra. A kiállítási standok egyéni programja mellett, a rendezvény három napja alatt zajlanak a már jól ismert GastroPan Versenyek, ahol megválasszák a romániai Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Az évente megrendezett GastroPan kiállításon a kereslet találkozik a kínálattal, a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari kereskedők és gyártók személyesen találkoznak az ipar üzemeltetőivel és ismertetik a termékeiket, technológiáikat és szolgáltatásaikat a szakmai közönséggel. A legutóbbi, a 2018 –as kiállításra 21.811 látogató érkezett, hogy találkozzon a 152 kiállítóval, akik 25 országból hozták el technológiáikat, alapanyagaikat és a legújabb nemzetközi trendeket, hogy bemutassák a kiállításon.

Érdeklődés esetében belépőjegy és tolmács biztosításában közreműködünk.

Várjuk jelentkezéseket telefonon vagy e-maiben.

Üdvözlettel: Szalai György az egyesület mebízásábol

                                                                                             

                                                                                               

 

 

_____________________________________________

 

5700 Gyula, Kulcs u. 20. Tel.: +36-30/953-4218

Internet: ww.aradgyula.hu E-mail: szalaigy@t-online.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük